Naša priča

O nama.

Bili Brig  j.d.o.o  (BB taxi&transfers) je tvrtka sa sjedištem u Zadru koja se prvenstveno bavi prijevozom putnika i autotaksi prijevozom na području Dalmacije od otoka Paga (Novalja) do Dubrovnika. Posjetite najpopularnije i najljepše lokacije diljem dalmatinske obale i uživajte u bogatstvu prirode koje naša zemlja nudi.

U našoj floti se nalazi veći broj osobnih automobila te putničkih kombi vozila koji zadovoljavaju apsolutno sve standarde sigurnosti i udobnosti, što omogućava potpuni komfor našim klijentima tijekom vožnje. Na raspolaganju smo vam 24 sata dnevno, 365 dana u godini.

Ukoliko se odlučite za naše usluge, unaprijed ćete biti upoznati s cijenama  te nećete trebati strahovati od dodatnih ili skrivenih troškova. U svrhu maksimalnog prilagođavanja našim klijentima, BB taksi&transfers svakodnevno prate sve izmjene u redu letenja te se prilagođavaju istima kako biste bili sigurni da će Vas vozač dočekati na aerodromu na vrijeme, držeći oznaku s Vašim imenom te će Vam pomoći pri ukrcaju prtljage.

trip-travel-and-vacations-concept-woman-with-yellow-suitcase-is-waiting-for-the-taxi.jpg
female-traveler-trying-to-chatch-car.jpg

Rezervirajte svoj transfer kod nas i započnite svoj odmor bezbrižno. Unaprijed rezervirajući vozilo kod BB taxi&transfers sigurni ste da Vas vozač i vozilo čekaju te nećete imati neugodnosti s čekanjima u redu za taxi ili autobus, a ujedno ćete i izbjeći bilo kakve gužve.

 Naši profesionalni vozači će se pobrinuti da Vaš transfer bude ugodan i opušten, pružajući Vam sve informacije o željenoj destinaciji te ispunjavajući sve Vaše želje i potrebe.

Naše višegodišnje iskustvo i mnoštvo zadovoljnih partnera i korisnika, dokaz su naše profesionalnosti i kvalitete usluga koje nudimo.

Putujte sa stilom uz BB taxi&transfers!